دانشجوی اهل مالی: نمایشگاه کتاب تهران یک مجموعه کامل است

1404/02/26-15:03

یکی از دانشجویان اهل کشور مالی در حاشیه حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تأکید کرد که این رویداد می‌تواند تمامی ‌نیازهای یک دانشجو را تامین کند.


به گزارش ‌سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ابوعلی جنیدا از دانشجویان اهل کشور مالی در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری تصریح کرد: من در حوزه علمیه قم تحصیل می‌کنم و در بازدید از نمایشگاه، بسیاری از کتاب‌های مورد نیازم را تهیه کردم.


وی افزود: اینکه چنین شرایطی برای دانشجویان فراهم می‌شود تا کتاب مورد نیاز خود را با قیمت مناسب خریداری کنند، قابل توجه است.


این دانشجو با تقدیر از روند برگزاری نمایشگاه متذکر شد: نمایشگاه فرصت مناسبی برای دانشجویان خارجی فراهم می‌کند  تا بتوانند نیازمندی مطالعاتی خود را تامین کنند.


‌سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از17 اردیبهشت آغاز شده و تا 27 اردیبهشت ماه 1404 با شعار«بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب 1404 تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

به ما بپیوندید: