مدیر سالن های ریالی لاتین و عربی:

ناشران خارجی قدیمی تر، مخاطب بیشتری دارند

1389/02/23-08:30

مدیر بخش سالن­های ریالی لاتین و عربی، ناشران قدیمی­تر را پرمخاطب­تر دانست و گفت: ناشرانی که از لحاظ قدمت و سابقه، شناخته­ ­شده­ترهستند، مخاطبان بیشتری دارند. در این بخش کتاب­های پزشکی، هنر، معماری و فنی و مهندسی از پرفروش­ترین آثار هستند.

به گزارش ستاد خبری بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، بابک قائدی، مدیر سالن­های ریالی لاتین و عربی گفت: در بخش لاتین نمایشگاه 56 و در بخش عربی 76 غرفه برپا شده است که در بخش لاتین بین 110 تا 115 هزار عنوان و در بخش عربی حدود 45 هزار عنوان کتاب وجود دارد.
قائدی گفت: اغلب ناشران در دو بخش عربی و لاتین ناشران قدیمی و با سابقه­ای هستند که سابقه حضور در اغلب دوره­های نمایشگاه را دارند از جمله ناشران لاتین شناخته شده می­توان به انتشارات جان وایلی، ویژه نشر، مک گروهیل، جهان ادیب و کوکب و در بخش ناشران عربی هم به ناشرانی مثل ناصیف، دارالفکر، دارالثروق و ... اشاره کرد.
وی افزود: استقبال مخاطبان از این دو بخش، بستگی به نیاز آنها دارد اما با یک بررسی اجمالی می­توان گفت که ناشران قدیمی­تر و سالن فروش مستقیم کتاب­های خارجی، بیشترین مراجعه­کنندگان را دارند.
قائدی با اشاره به تفاوت­های این دوره نمایشگاه با دوره قبل گفت: برای اولین بار در دو بخش لاتین و عربی اینترنت وایرلس جهت استفاده ناشران و بازدیدکنندگان فراهم شده است.
مدیر سالن­های ریالی لاتین و عربی تصریح کرد: در بخش لاتین کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، هلند، هند، ایتالیا، اسپانیا و ژاپن از مهم­ترین کشورهایی هستند که از طریق نمایندگان خود در این نمایشگاه شرکت کردند.

به ما بپیوندید: