تبادل نظر جوانان و خانوادهها درباره حجاب
1403/02/29-18:40
ایستگاههای تفکر با شعار «با هم بیندیشیم» در بخشهای مختلف نمایشگاه کتاب برپاست و در موضوع حجاب و عفاف با پرسشهایی که روی تابلو برای بازدیدکنندگان نمایشگاه به نمایش گذاشتهاند، نظر آنها را به مسائل روز جامعه درباره مسئله حجاب جلب میکنند.
به گزارش ستاد خبری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ایستگاههای تفکر با شعار «با هم بیندیشیم» در بخشهای مختلف نمایشگاه کتاب برپاست و در موضوع حجاب و عفاف با پرسشهایی که روی تابلو برای بازدیدکنندگان نمایشگاه به نمایش گذاشتهاند، نظر آنها را به مسائل روز جامعه درباره مسئله حجاب جلب میکنند.
پرسشی نظیر «افرادی که از پوششهای بدننما و غیرعفیفانه استفاده میکنند، از چه لحاظ مورد توجه دیگران قرار میگیرند؟» این پرسش با ۲ گزینه الف) از لحاظ جذابیتهای جسمیشان با این گزینه موافقم، زیرا... و گزینه ب) از لحاظ ارزشها و استعدادهای انسانیشان با این گزینه موافقم، زیرا... نظر و پاسخ بازدیدکنندگان را برای ثبت در تابلوهای مربوطه جلب میکنند.
دختران و پسران جوان و خانوادههایشان از نخستین روز برپایی نمایشگاه کتاب نسبت به این ایستگاههای تفکر واکنش داشتند و درباره آنها با هم به بحث و گفتوگو میپرداختند.
یکی از مراجعین در همین فضای بحث و گفتوگو بیان کرد: بعد از اغتشاشات سال قبل وقتی با «محفل دانایی» آشنا شدم، گویا پردهای از مقابل چشمانم کنار رفت و با واقعیتهای حجاب و بدحجابی آشنا شدم و به کلی مسیر زندگیم عوض شد. با آنکه من بهطور غلیظ آرایش میکردم اما با این آگاهی که به دست آوردم، پوشش چادر را انتخاب کردم و الان بیش از یک سال است که حجاب چادر بر سرم میگذارم.
فضا و فرصت تعاملی که این ایستگاهها در نمایشگاه کتاب برای بازدیدکنندگان به وجود آورده در بسیاری از مواقع مخاطبان را نسبت به موضوع حجاب به فکر و تحقیق بیشتری دعوت میکرد.
کتاب «فرشتهها هم عاشق میشوند» به قلم نعیمه اسلاملو در کنار دهها عنوان کتاب دیگر که به مقوله عفاف و حجاب پرداخته است در ایستگاههای تفکر «محفل دانایی» به علاقهمندان مطالعه در حوزه عفاف و حجاب معرفی میشود.
معرفی زنان نامآور و صاحب قلم در سطح ملی و بینالمللی در قالب نمایشگاه عکس از جمله فعالیتهایی است که موسسه فرهنگی هنری خیبر در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انجام داده است.
موسسه فرهنگی هنری کاربردی خیبر موسسه تخصصی حوزه عفاف و حجاب است که با هدف تبیین جایگاه زن در اندیشه انقلاب اسلامی فعالیت میکند. این موسسه دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و بهعنوان یک شرکت خلاق فرهنگی شناخته شده است و تاکنون ۵ واحد تخصصی و ۵ مرکز وابسته به خود را دایر کرده و در مناسبتهای مختلف فرهنگی و اجتماعی فعالیت میکند.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار شد.